Speelgoed

Goedkoop Lego kopen

Er komt weer een verjaardag aan of Sinterklaas is bijna weer in het land. De kans is groot dat er op de diverse verlanglijstjes iets van Lego staat. Heel begrijpelijk, want Lego is speelgoed waar je jarenlang plezier van hebt en waar je urenlang mee kunt spelen. Je wilt de verjaardag natuurlijk zo goedkoop mogelijk kunnen vieren en Sinterklaas zal ook een beetje op het budget moeten letten. Wat is nu de beste manier om je Lego spullen zo voordelig mogelijk te kopen?

Speciale acties bij de speelgoedwinkels

In november en december komen veel speelgoedwinkels met speciale kortingsacties. Vaak geven ze 10% korting op de prijs of hebben ze speciale acties met Lego speelgoed. Plan als het mogelijk is de aanschaf van het Lego zoveel mogelijk in deze periode. Dit kan behoorlijk schelen in de portemonnee. En kijk even of je al staat ingeschreven op de nieuwsbrief van de speelgoedwinkel. Sommige winkels geven je een tegoedbon als dankjewel voor het inschrijven op de nieuwsbrief. Het gaat maar een klein bedrag, maar extra korting is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Houd ook de acties van online aanbieders zoals bol.com in de gaten.

Goedkoop Lego kopen bij een Lego outletstore

Voor kleding is het al een bekend fenomeen: de outletstore. Maar voor Lego bestaat hetzelfde principe in de vorm van de Lego outlet store. In de grootste Lego winkel van Nederland vind je het zo bekende en geliefde Lego assortiment, maar de prijzen liggen in deze winkel veel lager. Je kunt in de grootste Lego winkel van Nederland heerlijk lang rondslenteren en al het Lego op je gemak bekijken voordat je een keuze maakt. Wordt het iets van Lego Disney Princess Frozen of ga je toch voor Lego Friends? Wat je ook kiest, één ding is zeker. Lego kopen bij de Lego outletstore is een perfecte manier om goedkoop Lego te kopen.